Historiek

Grootvader Aimé Dhondt, geboren 1911, was werkzaam bij de garage van Dhr. Vandenhout , verdeler van Automobielen Minerva en onderhoudswerkplaats, in de Lippenslaan te Knokke, na een opleiding lager Technische gevolgd te hebben in Oostende tot 1928.

 

In januari 1935 is grootvader Aimé Dhondt gehuwd en startte hij als zelfstandig garagehouder met een onderhoudswerkplaats en taxi bedrijf in de Albertlaan te Knokke tot in 1956.
Zijn laatste mechanieker is zelfstandig geworden en de werkplaats voor herstellingen aan derden werd tijdelijk stopgezet.

 

Vanaf 1967 heeft grootvader Aimé Dhondt met mijn vader Paul Dhondt terug de garagepoorten geopend voor onderhoud en herstellingen van motorvoertuigen. Mijn vader Paul had zijn studies beëindigd in autotechniek en auto elektriciteit.

 

In 1969 huwde Paul en werd het garagebedrijf volledig overgelaten aan mijn ouders .

 

In 1992 studeerde ikzelf , Bernard Dhondt, af als auto mechanieker en auto-elektriciteit aan het V.T.I. te Brugge. 
Vanaf dan werkte ik mee in de werkplaats.

 

Mijn vader heeft dan in 2007 het garagebedrijf doorgegeven aan mij , die nu de garage uitbaat voor onderhoud en herstellingen van alle merken en tevens atelier voor auto elektriciteit en elektronica.
Ook Amerikaans wagens en old timers zijn bij ons welkom , alsook de moeilijkere defecten in de auto-elektriciteit worden met de nodige zorg aangepakt.